Iskola

Somogyjádi Illyés Gyula Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Jutai Tagiskolája
7431 Juta, Hősök tere 6.
Tel.: 82/320-405
iskola1

“Hiszek a harmóniában, melyre vágy a lélek,
a szépségben, melyért kiált az anyag,
a szeretetben, melyért epednek a népek.
Hiszek a nehézben, hogy nem lehetetlen.”

egy

Iskolánk a somogyjádi általános iskola tagiskolája, gyönyörű környezetben, tiszta levegőjű zöld övezetben helyezkedik el.

Csak alsó tagozattal rendelkezünk, de a családias légkörben, kis létszámúosztályokban megalapozott tudásra tehetnek szert tanulóink, hatékonyabb lehetőség nyílik a tehetséggondozásra és a felzárkóztatásra a differenciált foglalkozásokon. A tanulást a tanulói laptopokkal és interaktív táblákkal is színesítjük.

Isk1111Isk1114Isk1113Isk1112

Délutánonként angol-,informatika és néptánc szakkörön, illetve katolikus hittanon vehetnek részt tanulóink. Iskolánk 2008-ban elnyerte az Ökoiskola címet, melyet 2011-ben újra megkaptunk, mert nagyon fontosnak tartjuk a környezettudatos gondolkodás kialakítását. 2014-ben elnyertük az igen megtisztelő Örökös Ökoiskola címet.

DíjakSok arany, ezüstminősítéssel, eredménnyel dicsekedhetünk, s a felső tagozaton becsületesen helyt állnak volt diákjaink.

Tartalmas kikapcsolódást nyújtanak a tanulmányi kirándulások, a színház-, könyvtár- és múzeumlátogatások, a szülőkkel szervezett közös programok, kézműves délutánok.

kirándulás BP

Pedagógusaink:

Kaponya Józsefné  
tanító, tagintézmény-vezető 
Bózsa Réka
tanító, osztályfőnök
Malatinszky Judit
tanító, osztályfőnök
Matucza Tiborné
tanító, osztályfőnök
Schneider Anna
tanító,osztályfőnök

Az Ön böngészője nem támogatja ennek a videónak a lejátszását. Letöltheti a download the video linkre kattintva.
132